От 1920 г. насам Lanvin пресъздават един разкошен и безгрижен начин

...
От 1920 г. насам Lanvin пресъздават един разкошен и безгрижен начин
Коментари Харесай

Летен хедонизъм от Lanvin с Resort 2021

От 1920 година насам Lanvin пресъздават един луксозен и нехаен метод на живот, с усет и без да бъде пошъл. Живот, който “вече съвсем не съществува ” съгласно Бруно Сиалели, оглавяващ стилната къща през днешния ден. Именно този лукс и хедонизъм са в основата на новата Resort сбирка на. Визиите са снимани в замъка Le Palais Idéal до Лион, издигнат за цели 33 години, камъче по камъче, от ръцете на Фердинанд Шевал. Той в действителност не е имал и разбиране от архитектура, по тази причина замъкът е толкоз особен и приказен, нещо, което доста се е харесало на Бруно Сиалели. И също като самата сбирка постройката е направена с доста персонални референции към обичани неща на Шувал.



Resort сбирката се вписва съвършено в тази среда. Тази година тя е отдадена на 20-те години на XX век, интервал, в който Lanvin процъфтява като фешън къща, и е изпълнена с препратки към тази ера и нейната ар деко хармония. Бруно Сиалели употребява илюстрации на Ерте, илюстратор, който е работил за тях по това време, като ти трансформира в принтове за шалове, тюрбани и чанти. А копчетата на някои облекла наподобяват бутилчицата на Lanvin от 1927 г. 



С Resort сбирката си Бруно Сиалели си задава въпроса по кое време и по какъв начин ще живеем още веднъж в и лукс. Ние също това се питаме, а до момента в който търсим отговора, преглеждаме Lanvin Resort 2021 в слънчевите фрагменти на сбирката и се пренасяме надалеч от действителността. 
 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР